Lokalpolitik

Odder — mere end et sted vi bor

Konservatisme bygger på en stålsat tro på ”frihed under ansvar”. Vi ønsker nemlig, at det enkelte menneske skal have frihed til at leve sit eget liv og skabe sin egen tilværelse under hensyntagen til fællesskabets forpligtelser.

I konservatismen betragtes hvert enkelt menneske som ansvarlig for egne handlinger og egne valg. Det, vi vælger eller fravælger, har konsekvenser, vi selv må tage ansvaret for. Uden ansvar bliver menneskers valg og handlinger ligegyldige.

Konservativ vision
Konservative har en drøm om et bedre Danmark, og Konservative i Odder har en drøm om den allerbedste udvikling her i Odder Kommune, som rækker langt ud i fremtiden og derfor ikke kun til næste valg. Dem, som bliver født her i 2017, kan i 2035 puste 18 lys ud på lagkagen. De bliver myndige, de får stemmeret, og de begynder at overtage det samfund, som vi og generationer før os har bygget og bygger op. Det skal vi hele tiden medtænke lokalt i Odder Kommune, og det vil Konservative i Odder gerne tage medansvar for også kommer til at ske.
Vi er helt enige, når vores landsformand og justitsminister Søren Pape Poulsen i indledningen til Konservatives Vision 2034 skriver:
Fælles værdier skabes af alle
At overtage et samfund fra tidligere generationer er som at overtage en slægtsgård. Alting skal ikke skiftes ud fra den første dag. Det hele skal ikke pludselig vendes på hovedet; men alting skal passes ordentligt og redeligt. Nogle ting skal nænsomt administreres anderledes, moderniseres påny og moderniseres helt, så vore egne børn kan overtage et hjem, der stadig emmer af en velkendt tryghed og samtidig har plads til nye generationers muligheder. Vi ønsker et Danmark, hvor vi danskere hver især tager initiativer – ikke mindst i det private erhvervsliv og som selvstændige iværksættere – og hvor vi hver især løfter alt, hvad vi kan, så velfærd for alle skabes af alle.
Konservative i Odder vil være særligt opmærksomme på og arbejde for:

At skabe de allerbedste rammer for Odder Kommunes etablerede og kommende private erhvervsliv.
At skabe gode rammer for iværksættere, som ønsker at starte privat virksomhed i Odder Kommune

Vores lokale mærkesager